Želiš se pridružiti timu?

Ako ne voliš imati fokus samo na jednom proizvodu, raditi u kolegijalnom okruženju s motiviranim ljudima, slušati muziku na poslu i primati stimulativnu plaću, nemoj nastaviti čitati.

Često te opisuju kao vještu, ambicioznu i učinkovitu osobu. Uzbuđuju te tehnološka čudesa i uvjerenja si kako se gadgeti računaju kao modni dodaci. Pomisao da osam sati promatraš kazaljku kako se pomiče u tebi budi iste emocije kao sarma za ručak 6. dan za redom. Ljude koji misle da će te uvrijediti nazovu li te ‘geekom’ smatraš amaterima.

No nekim čudom, super osoba kao ti završila je na krivom mjestu gdje je vrijeme stalo između 9 i 17 sati. Možda je u pitanju bio ultra privlačan oglas koji je obećavao više nego političke stranke u kampanji, ili te pak uvalila bivša kolegica s faksa.

Što god da te dovelo tu gdje jesi, odluka je pala. Možda neki misle da je cjelodnevno surfanje netom na poslu dobitak na lotu, ali ne i ti – tebi hitno treba izazov.

Ti tražiš posao. Mi tražimo tebe.

Tehnologije koje koristimo:

Docker, Consul, React, Javascript, Node, Sass, Go, Mongo DB, Redis, AWS, NSQ, Webpack, Rails, PostgreSQL, Swift, Jenkins, Rx, Firebase, Kotlin, SQL Server, Nomad, Sketch, Affinity Designer, Affinity Photo

docker
Docker
consul
Consul
react
React
javascript
JavaScript
node
Node
sass
Sass
go
Go
mongo
MongoDB
redis
Redis
aws
AWS
nsq
NSQ
webpack
Webpack
rails
Rails
postgreSQL
PostgreSQL
swift
Swift
jenkins
Jenkins
rx
RX
firebase
Firebase
kotlin
Kotlin
sql server
SQL Server
nomad
Nomad
sketch
Sketch
designer
Affinity Designer
photo
Affinity Photo

Otvorene pozicije

Naš ured je prostran i imamo i više nego dovoljno mjesta za nova pojačanja. Ipak, trenutačno nam je fokus pronaći kolege na sljedećim pozicijama:

iOS developer

Zagreb

Pošalji nam otvorenu molbu

Ako i dalje čitaš znači da ti se zaista sviđa naš tim. Ako u ovom trenutku nemamo otvorenih pozicija koje bi bile po tvojoj mjeri, a ti si sigurna/an da možeš pridonijeti našem timu, pošalji nam otvorenu molbu i uvjeri nas da si prava osoba za nas!

Kontaktiraj nas

With ultimate respect for your privacy, our website uses cookies to distinguish you from other users of our website. This way, you get a good browsing experience and we get to improve our site for you. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. View our policy here.